Registrera | Glömt lösenord?

»Spelar ny musik  »Marknadsför band/artister  »Ökar din musikalitet
Demomusik på band
Tillbaka till låtlista/sökning

"Hatar På Mig" - Finnen

Vad tycker du om låten? Passa på att göra din röst hörd och samtidigt ge feedback till musikerna. Försök att ge så konstruktiv kritik som möjligt.


"Hatar På Mig" - Finnen

Upplagd
Genre
Stad
Spelad
Nerladdad
Svar
Betyg
Site
2011-09-24
Hip-Hop
302
1
3
2.5 (3 röster)
-
Länk:
Bädda in:

Andra lyssnade även på:

Dream Sanctuary
The Girhl Named Zaron
Drug
LEV!
Gråt inga tårar

Låttext till Hatar På Mig med Finnen

Alla jävla hatare, hatar på mig hela tiden. De känns som om det är det ända dom gör på fritiden. Alla leker med mig, är på min fan-page. Säger jag är kung, "Mannen du är tung" Dom leker och tror, att jag inte fattar nåt. Men ja lägger upp pusselbitarna och hittar alltid något smått. Det är så jävla rått, Som blodet i ert kött. Ni hatar på Finnen, Det har jag förstått. Jonathan, Tror du jag är dum. Skriver jag är kung, men på Youtube jag såg dig! Så jävla dum. Du vet kanske inte att ja vet, Ta Anton me dig. Han är så jävla fet. Peter, Jag vet din hemlighet. LinusM vem är det? Vem vet? Jag vet, Jag hör. Jag knackar snart på din och Gersons dörr. Spelar inte Fotboll mer, trots att jag är bättre än förr.

Billa, Inse att jag vet. Ingen gillar Finnen, Ingen hemlighet. Men tänker aldrig sluta, tänker inte ge mig. Hata på Finnen, Haha! Ge Dig! Jag vet att ni e avundsjuka, vet att jag är bäst. Ni ville ha mig på Festivalen, Men dissen som ni fick. Får en kick av hatet jag får. Tack så jävla mycket, Aldrig att ja avgår.

Kommentar:
Betyg:
Namn:
-Inte det bästa jag ar hört, men det är ändå tillräckligt bra. keep up your good work, finnen :)
/Jonte  2011-09-26
-Du är bra mannen, keep it up :)
/Anders  2011-09-26
-Det är bra, men du måste mixa lite bättre och man hörde lite dåligt emellanåt. kan du uttala orden bättre (hör att du sluddrar) så skulle de vara bra.. men du har talang (y) keep it up
/Robban  2011-09-26
MinaLån.se

FB

Kolla in oss på facebook.

Sök låtar

Alla låtar

Tipsa musikvänner

Share |