Registrera | Glömt lösenord?

»Spelar ny musik  »Marknadsför band/artister  »Ökar din musikalitet
Demomusik på band Publik som diggar musik
Tillbaka till låtlista/sökning

"Panic at the Liquor store" - Where Simon is

Vad tycker du om låten? Passa på att göra din röst hörd och samtidigt ge feedback till musikerna. Försök att ge så konstruktiv kritik som möjligt.


"Panic at the Liquor store" - Where Simon is

Upplagd
Genre
Stad
Spelad
Nerladdad
Svar
Betyg
Site
2011-05-02
Pop
225
2
11
5 (9 röster)
Länk:
Bädda in:

Andra lyssnade även på:

Guldkant
Missiler av da Vinci
Spränger en bomb
Midsommaränglarnas dag
Ett med hjärtslagen
Kommentar:
Betyg:
Namn:
-Vad har du på gång nu för tiden??
/Stefan (låtskrivare)  2018-03-30
-++++
/Stefan (låtskrivare)  2018-03-30
-Hej stefan! återigen är jag väldigt smickrad över de fina orden :) om det är så att du bor i stockholm så kommer jag att uppträda med ett nytt projekt (www.soundcloud.com/callofsound) nu på tisdag kl 20.00. gratis inträde på bara enkelt, södermalm. vore förstås kul att träffa dig! mvh simon
/Simon  2013-05-04
-!!!! !!!! så jävla bra....!!!! vissa trista vardagsmornar har jag vaknat och haft den här låten i huvudet. vad kan man mer begära av en riktigt bra låt??
/Stefan igen   2013-05-04
-Fan va bra!!
/Nån annan  2013-05-04
-Suveränt simon!!, glockenspielen är underskattat som popattribut helt klart. jag är fortfarande helt såld. har också lyssnat igenom det andra du gjort. blir inte bättre än så här!! många av dom andra låtarna(som finns här på demolatar) är ju också riktigt bra!!
/Stalkern stefan  2013-05-04
-Pop är som musikens snabbmat, man kan inte låta bli att käka det fastän man kanske inte alltid mår så bra av det. ingen skryter om det men alla lyssnar på det. låter som indie/pop från 90-talet. låtar som är större än livet, får sina 2 veckor i rampljuset och blir totalt sönderspelade och bortglömda. "where simon is", namnet, verkar också väldigt 90t-ish. vet inte hur pop-scenen är i skåne men jag hoppas att det fortfarande finns oberoende etermedia/webbradio som spelar sån här musik. känns ju som radiostationer i övrigt går runt på samma 20 låtar mixat med prepubertalt mellansnack.
/Stefan, igen  2013-04-09
-Panic at the liquor store, har hört den minst 20 ggr, blir bara bättre var gång!!
/Stefan (låtskrivare)  2013-04-06
-Hej stefan! vad kul att höra:) värmer verkligen! det händer nya saker hela tiden. kolla in på souncloud: solskensparaden och även call of sound för mer av det goda... tack än en gång!
/Where simon is  2013-04-05
-...where is simon?, jag blir helt "i mina trasor", eld och lågor", "gone and out" får "får ståpäls" och en massa andra galna känslor över den här låten. har sugit ner det mesta av dom som undrar vart simon tog vägen. den här låten är bäst enligt mig. just nu just här!! blir helt lyrisk!!
/Stefan (låtskrivare)  2013-04-05
-Ganska ny här på demolåtar(ett år), så kollar bakåt om det har varit nåt man missat. bra låt, perfekt performance. lysande!! uppåtlåt.
/Stefan (låtskrivare)  2013-04-05

FB

Kolla in oss på facebook.

Ge feedback till Demolåtar.se

Sök låtar

Alla låtar

Tipsa musikvänner

Share |

Låttexter

Din text här? Lägg till låttext!