Registrera | Glömt lösenord?

»Spelar ny musik  »Marknadsför band/artister  »Ökar din musikalitet
Demomusik på band
Tillbaka till låtlista/sökning

"Facebook Suger" - Bröderna K

Vad tycker du om låten? Passa på att göra din röst hörd och samtidigt ge feedback till musikerna. Försök att ge så konstruktiv kritik som möjligt.


"Facebook Suger" - Bröderna K

Upplagd
Genre
Stad
Spelad
Svar
Betyg
Site
2022-11-18
Elektronisk musik
248
10
4.9 (7 röster)
Länk:
Bädda in:

Andra lyssnade även på:

Can You Feel the beat
Min Handduk i Mix megapol (sommarhit)
Vilket vackert liv
Gratis Sas (Gratis sås late nigh remix)
Dansar med glassgubben
Kommentar:
Betyg:
Namn:
-5yjvghbhu ska vara stora bokstäver i länken på de bokstäverna inom parantes på 5(y)j(v)ghb(hu)
/Migge  2022-12-23
-Https://www.youtube.com/watch?v=gs5yjvghbhu
/Migge  2022-12-23
-Tja testa youtube video versionen istället till epans bassystem. basen kanske gör sig bättre i denna version https://www.youtube.com/watch?v=gs5yjvghbhu
/Migge  2022-12-23
-Tja dolega. tack. epor är sällsynta i storstäder som malmö. de hör mindre byar till där snön dröjer sig kvar. använder cubase. gottmos är minst lika gött as pastavatten :)
/M  2022-12-14
-Budskapet är gottmos, låten funkar inte ens i en epa. vad använder ni för program?
/Dolega (sångare)  2022-12-11
-Det är bilder på katter hundar och glin och kanske en bild på nån brud som är fin hahahalol
/Grunkalasse  2022-12-07
-King
/Bujakka  2022-12-01
-Fvcdscds
/Daavv  2022-11-23
-Text/lyrics facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger refräng det är inte lätt på internet att hitta rätt. det kan gå snett. spam, banners och reklam virus och en fin trojan det är inte lätt på internet att hitta rätt. det kan gå snett. spam, banners och reklam virus och en fin trojan vers 1 logga in logga ut logga in igen jag är din bästa vän på msn jag dyker upp från ingenstans att gömma dig, du har ingen chans på facebook har man också massa vänner fast hälften är folk som man knappast känner de e bilder på katter och hundar och glin och kanske nån bild på nån brud som är fin och det öser inlägg och nya event man hinner knappt med vad är det som hänt? ja det är kommentarer och sjuka spel och chatten som krånglar, orkar inte mer sen tvingas du in i en skum liten grupp så var på din vakt se till att se upp för många typer är mytomaner och lika många har onda planer ja jag är trött på facebook du stjäl av min tid ja jag är trött på internet som sabbar mitt liv ja jag är trött på facebook du stjäl av min tid ja jag är trött på internet som sabbar mitt liv vers 2 om du råkar fisa hos vänner o släkt så hamnar du på youtube direkt eller taggad på "fejan" i nytt album i en skum position där du känner dig dum så facebook suger så facebook suger så facebook suger för alla jävlar bara ljuger refräng (se ovan) facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger error error ett problem, inget som fungerar det är dags att starta om måste uppdatera error error ett problem, inget som fungerar om det inte löser sig får du formatera facebook suger så facebook suger så facebook suger för alla jävlar bara ljuger refräng (se ovan) facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger (time line suger också.)
/Miggemac (låtskrivare)  2022-11-18
-Text/lyrics facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger facebook suger refräng det är inte lätt på internet att hitta rätt. det kan gå snett. spam, banners och reklam virus och en fin trojan det är inte lätt på internet att hitta rätt. det kan gå snett. spam, banners och reklam virus och en fin trojan vers 1 logga in logga ut logga in igen jag är din bästa vän på msn jag dyker upp från ingenstans att gömma dig, du har ingen chans på facebook har man också massa vänner fast hälften är folk som man knappast känner de e bilder
/Miggemac (låtskrivare)  2022-11-18

FB

Kolla in oss på facebook.

Sök låtar

Alla låtar

Tipsa musikvänner

Share |

Låttexter

Din text här? Lägg till låttext!