Registrera | Glömt lösenord?

»Spelar ny musik  »Marknadsför band/artister  »Ökar din musikalitet
Demomusik på band
Tillbaka till låtlista/sökning

"Lean your head on me" - Christian Carlsson

Vad tycker du om låten? Passa på att göra din röst hörd och samtidigt ge feedback till musikerna. Försök att ge så konstruktiv kritik som möjligt.


"Lean your head on me" - Christian Carlsson

Upplagd
Genre
Stad
Spelad
Svar
Betyg
Site
2014-12-31
Rock
270
6
3.5 (3 röster)
-
Länk:
Bädda in:

Andra lyssnade även på:

Vi älskar Wii
A Small Light
E-Roll
Hurry Up
Ordinary Man

Låttext till Lean your head on me med Christian Carlsson

Vers 1:
Some people smile
And act like they're fine
And nothing makes them
Throw their masks away

And if it doesn't show
I want you to know
That I'm not leaving
if you want me to stay

Refr

Kommentar:
Betyg:
Namn:
-Tack så mycket! det verkar vara lite "smaken är som baken" på min röst. många blir väldigt störda av att jag klämmer i på refrängerna. inget jag själv tänkt på eller planerat när jag skrev låten. både mina låtar har sjungits i ett streck när jag spelade in, inga pauser alltså. så det har väl blivit lite att jag sjungit som jag känt vid det tillfället. men jag tror faktiskt att jag ska mjuka upp refrängerna lite till den färdiga inspelningen. vad gäller slutet så kommer det att kortas ner lite! men jag kommer även fylla upp mellanspelet innan sista versen och sådär. tack så mycket för feedback
/Christian93 (låtskrivare)  2015-04-21
-Enkla och bra fraseringar. härlig röst. gillar när du tar i lite mera det passar dig. inget är så bra som det självupplevda. har jobbat med musik sedan barnsben. gått i adolf fredriks musikskola. om jag skall anmärka på någonting lite lättsamt så är det bara slutet som är lite för långt. du skulle nog korta ner den i slutet. du får gärna skriva tillbaka om du vill. det vore kul. ha det så bra! peter ur chris o gänget.
/Chris o gänget  2015-04-19
- det här är en låt jag skrev när jag upptäckte att min enda riktiga vän hade tagit sig vatten över huvudet. det gick långa tråkiga dagar utan ett leende från personen i fråga och jag beslutade mig för att göra vad jag kunde för att göra hennes tillvaro bättre. lean your head on me är den trösten jag kunde försöka bidra med. jag är inte bra på att trösta folk, jag är snarare en bra lyssnare. men jag var tvungen att prata med henne för att berätta att jag fanns ifall det var något jag kunde göra. och det enda vettiga sättet att få fram det budskapet var skriva denna och lägga i hennes brevlåda. /christian93 (låtskrivare) 2014-12-31
/Cabdi  2015-02-26
-Tack så mycket!! kul att ni gillade låten!
/Christian  2015-02-25
-Riktigt bra låt christian! din röst och sångstil fick oss att tänka på leonard cohen. genuint och stiligt.
/Peter & kajsa  2015-01-15
-Det här är en låt jag skrev när jag upptäckte att min enda riktiga vän hade tagit sig vatten över huvudet. det gick långa tråkiga dagar utan ett leende från personen i fråga och jag beslutade mig för att göra vad jag kunde för att göra hennes tillvaro bättre. lean your head on me är den trösten jag kunde försöka bidra med. jag är inte bra på att trösta folk, jag är snarare en bra lyssnare. men jag var tvungen att prata med henne för att berätta att jag fanns ifall det var något jag kunde göra. och det enda vettiga sättet att få fram det budskapet var skriva denna och lägga i hennes brevlåda.
/Christian93 (låtskrivare)  2014-12-31

FB

Kolla in oss på facebook.

Sök låtar

Alla låtar

Tipsa musikvänner

Share |