Registrera | Glömt lösenord?

»Spelar ny musik  »Marknadsför band/artister  »Ökar din musikalitet
Demomusik på band
Tillbaka till låtlista/sökning

"Ett slag för dig" - Eternal blue

Vad tycker du om låten? Passa på att göra din röst hörd och samtidigt ge feedback till musikerna. Försök att ge så konstruktiv kritik som möjligt.


"Ett slag för dig" - Eternal blue

Upplagd
Genre
Stad
Spelad
Nerladdad
Svar
Betyg
Site
2013-08-29
Pop
316
2
8
2.5 (1 röst)
-
Länk:
Bädda in:

Andra lyssnade även på:

Saknaden
Runaway
WhenINeededYouMost
Ond kärlek
A Tiny Spot of a Galaxy
Kommentar:
Betyg:
Namn:
-... var nöjd med den först, men upptäckte att jag visste inte då vad brygga och att vers repeterade sig 2 ggr typ, då var onöjd med låten, och innan jag hittade på låten så lärde jag mig att spela gitarr och när jag spelade låten på gitarren så spelade oftast fel när jag spelade in med kameran. men jag arbetar nu men en annan låt just nu, den heter "the wolves howl at the moon", låter kanske lite ointressant och tråkig låt när man läser namnet, men jag gillar den, den melodin som hittade på i alla fall hitills. refrängen var i alla fall cool tyckte jag. det var allt hej då.
/Rassmanxx22 (sångare)  2013-08-31
-Visst tar det tid att göra en låt, jag har blivit intresserad i musik och låtar sen februari, och har blivit medlem i demolåtar.se ungefär 6 dagar innan maj, i februari har jag gjort en låt som heter "i skogen jag möter en björn", men den var dålig och då visste jag inte ens hur man gjorde en låt, jag menar jag visste inte vad vers, refräng, stick och brygga var för något, jag trodde bara man kunde göra hur som helst, man kan ju göra hur som helst men vill man göra en bra låt, populär så måste den ju ha vers, refräng osv. jag hade hittad på en låt i juni också, "min viktigaste ägodel", jag...
/Rassmanxx22 (sångare)  2013-08-31
-Låt inte rösten lura dig :) det är många som tror att jag är runt den åldern. alltså, det tar tid att göra en låt och för att jag vill släppa en låt i månaden så måste jag leta i arkivet efter gamla låtar för att kunna göra det :)låten farväl som vi släppte för ca 4 veckor sedan är en helt ny låt. får se när nästa låt kommer. har ingen på g just nu! men det kommer säkert en ny senare :)
/Rian (sångare)  2013-08-30
-31! trodde du lät som en 15-20 år gammal kille eller äldre, men inte skulle jag gissa 31.jag trodde också när det kom nya låtar från dig i demolåtar .se att det var helt nya påhittade, att hitta på så fort nya låtar, omöljigt, men flera av dina var gamla från förra året typ, det sa ju du. tro för mycket eller hur va. ursäkta att jag är så irriterande pratande, men nu ska jag säga hej då, och vi ses kanske på nästa låt från dig. hej då, goodbye
/Rassmanxx22  2013-08-30
-Hej.kul att du gillar låten saknaden. den är dock inte den låten som har fått bäst betyg på men det är alltid kul att vissa gillar den :)denna låt som jag la upp nu är en äldre låt som gjordes hösten 2012 och var den första som vi gjorde. det är alltid kul att ha personer som uppskattar det man gör och det är de som får mig att fortsätta med musiken! jag är 31 och min sidekick är 19 :) men som sagt så uppskattar jag dina omdömen :)
/Rian (sångare)  2013-08-30
-Ursäkta mig. "saknaden" var så bra så jag laddade ner den, så bra var den. förlåt, hej då
/Rassmanxx22  2013-08-30
-Ursäkta en sådan lång kommentar, men det var mycket att berätta. får jag fråga dig. hur gammal är du? jag är en 11 år kille.
/Rassmanxx22  2013-08-30
-Du har en bra låt, jag kanske gillar den bättre senare, oftast nästa dag. det som jag helt glömde bort att kommentera till dina låtar var att jag oftast inte var så förtjust i dina låtar första gången jag lyssnade på dom, men gillade dom bättre mycket senare, nästa dag oftast mycket mer. på din låt "saknaden", när jag kommenterade var jag stressat och ville inte att min kommentar blev så sen, bara lyssnade en gång och sedan kommenterade, men nu när jag lyssnade på låten saknaden igen, så tror jag, alltså tror att det var den bästa låt från dig jag hört. fortfarande bästa artisten hittils.
/Rassman xx22  2013-08-30

FB

Kolla in oss på facebook.

Sök låtar

Alla låtar

Tipsa musikvänner

Share |